Forlaget Marx

Cookies

Cookies

Vores Cookie politik forklarer hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvordan tredjeparter vi måtte samarbejde med kan bruge dem, dine valgmuligheder i forhold til dem og yderligere relevant information.

Hvad er cookies?

Cookies er simple ’tekstfiler’. Typisk indeholder de to typer information: et sidenavn og en unik bruger ID. De kan ikke skade din computer og indeholder ikke nogen information der sætter os i stand til at identificere dig personligt. De sendes til din web browser af en hjemmeide der sætter tredjeparten i stand til at genkende dig og gør dit næste besøg lettere og hjemmesiden mere anvendelig.

Der findes ‘persistent’ og ‘session’ cookies. Persistent cookies bliver på din personlige computer eller mobil når du går offline, hvorimod session cookies bliver slettet så snart du lukker din web browser.

Vi bruger cookies til følgende formål:

  • For at muliggøre visse funktioner på hjemmesiden
  • For at give data til analyse

Information der er tilvejebragt gennem cookies kan bruges til at få hjemmesiden til at fungere, til at identificere hvilke dele af siden der kan fungere bedre eller to at analysere hvor ofte folk besøger siden og hvilket indhold på siden de tilgår.

Vi bruger cookies på denne side til at forbedre funktionaliteten. Vi vil ikke associere data med nogen form for personlig information som du måtte vælge at give os af anden vej. Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre dens tekniske funktion og for at indsamle ikke-personlig information om din brug af siden så vi kan forbedre din oplevelse.

Vi beskriver klart og tydeligt vores brug af cookies på denne side med et link til denne politik. Når du bruger denne hjemmeside tager vi det som tegn på at du har læst denne politik og accepterer at vi sender dig cookies.

Hvis du foretrækker ikke at modtage cookies kan du indstille din web browser til at afvise cookies (selvom det vil have indflydelse på funktionaliteten af siden og på din oplevelse).

Når du bruger og tilgår servicen, er det muligt at vi placerer et antal cookie-filer i din web browser.

Cookies fra tredjepart

Ud over vores egne cookies, kan vi også bruge forskellige tredjeparts cookies for at give brugsstatistik, levere reklamer og så videre.

Cookies fra Sociale Medier

Vi bruger forskellige sociale medier. Vores tilstedeværelse på bl.a. Twitter, Facebook, Google og YouTube styrker vores tilstedeværelse og synlighed online.

Du kan se videoer som vi uploader (indlejrer) på vores YouTube side. Du kan også følge links fra vores hjemmeside til sociale medie-platforme.

For at se en video på vores hjemmeside vil en meddelelse advare dig om at du skal acceptere YouTubes cookies. YouTube har sine egne cookies og privatlivspolitik som vi ikke har kontrol over. Der sker ingen installation af cookies fra YouTube indtil du accepterer YouTube cookies.

Google Analytics

Google Analytics bruger cookies for at hjælpe hjemmesiden med at analysere hvordan brugerne interagerer med siden. Informationen der genereres af cookies omhandlende din brug af hjemmesiden (inklusiv din IP-adresse) vil blive sendt til og gemt af Google på deres servere i USA.

I tilfælde af aktivering af IP anonymisering vil Google afkorte/anonymisere den sidste oktet af IP-adressen for medlemsstater i den Europæiske Union, så vel som for andre parter af Aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i exceptionelle tilfælde bliver den fulde IP-adresse sendt til og forkortet af Googles servere i USA.

På vegne af hjemmesideudbyderen vil Google bruge denne information med formål om at evaluere din brug af hjemmesiden, sammensætte rapporter om hjemmesideaktiviteten for hjemmesideoperatører og give andre services der relaterer sig til hjemmesideaktivitet og internetbrug til udbyderen af hjemmesiden. Google vil ikke knytte din IP-adresse med andre data Google måtte være i besiddelse af.

Du kan afvise brug af cookies ved at vælge den passende indstilling i din browser.

Men vi må dog understrege at det kan betyde at du ikke er i stand til at udnytte den fulde funktionalitet af denne hjemmeside.

Fravalg

Som standardindstilling bliver adfærden af besøgende til hjemmesiden sporet af Google Analytics for at producere anonymiseret statistik.

Ydermere kan du forhindre Googles indsamling og brug af data (cookies og IP-adresser) ved at downloade og installere et plug-in til din browser som findes her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Læg venligst mærke til at på denne hjemmeside er Google Analytics’ kode blevet suppleret med “gat._anonymizeIp();” for at sikre annonymiseret indsamling af IP-adresser (såkaldt IP-maskering).

Do not track er en funktion der tillader besøgende at fravælge sporing fra hjemmesider med et hvilket som helst formål, inklusiv brugen af analytics tjenester, reklamenetværk og sociale platforme. Do not track funktioner er tilgængelige i en række browsere inklusiv:

Firefox
Chrome
Safari
Opera

Hvis du vælger do not track i din browser vil Google Analytics respektere dit valg. Du vil ikke blive sporet. Dette ligger ud over et fravalg om indsamling og analyse af data til brug for vores hjemmeside statistik.

Hvis du har fravalgt alle cookies i din browser indsamler vi stadig nogle generelle data om din brug af siden (for eksempel registrering af et besøg til hjemmesiden) men dette vil være mindre præcist og dit besøg vil ikke blive sporet.
Hvad er dine valgmuligheder i forhold til cookies?
Hvis du gerne vil slette cookies eller indstille din browser til at slette eller afvise cookies, så besøg venligst din browsers hjælp-sektion.

Vær dog opmærksom på at hvis du sletter cookies eller afviser dem, så vil du muligvis ikke være i stand til at bruge alle de funktioner vi tilbyder, du vil måske ikke være i stand til at gemme dine indstillinger og visse af vores sider vil muligvis ikke blive vist korrekt.

For Chrome web browsere, gå venligst til denne side fra Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050
For Internet Explorer web browsere, gå venligst til denne side fra Microsoft: http://support.microsoft.com/kb/278835
For Firefox web browsere, gå venligst til denne side fra Mozilla:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
For Safari web browser, gå venligst til denne side fra Apple: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Hvis du bruger en anden web browser bedes du besøge din web browsers officielle hjemmeside.
Hvor kan du finde mere information om cookies?
Du kan finde mere information om cookies på de følgende trejdepartshjemmesider:

AllAboutCookies: http://www.allaboutcookies.org/
Network Advertising Initiative: http://www.networkadvertising.org/

Forlaget Marx logo
Degnestavnen 19, st.tv 2400 København NV +45 61 65 10 88 forlag@forlagetmarx.dk