+45 61 65 10 88

Image Alt
Info

Om Forlaget Marx

Forlaget Marx er Revolutionære Socialisters forlag og boghandel på internettet. Revolutionære Socialister er en del af den Internationale Marxistiske Tendens – IMT – som aktivt opbygger revolutionære kræfter i over 30 lande på verdensplan.

Som Lenin sagde: “Uden revoltionær teori, kan der ikke findes en revolutionær bevægelse.”

Forlaget Marx har udgivet en række marxistiske klassikere inklusive Det Kommunistiske Manifest og Staten og Revolutionen. Vi udgiver også nogle værker, som ikke er bredt tilgængelige, som Trotskijs biografi af Stalin. Vi arbejder på at udgive flere klassikere i takt med, at vores resurser vokser.

Ud over de marxistiske klassikere udgiver forlaget Marx også nye bøger, skrevet af Revolutionære Socialister og IMT’s medlemmer, herunder Den Russiske Revolution og borgerkrig og Reason in Revolt.

Vi udgiver også bladet Revolution ti gange om året og det engelsksprogede revolutionære magasin Revolt, som udkommer hvert kvartal. De to blade giver en marxistisk analyse af den politiske situation i Danmark og resten af verden.

Med Forlaget Marx håber vi at fasttømre vores position som en af de mest pålidelige kilder til marxistisk litteratur, både historisk og nutidig.

Begivenhederne rundt om I verden bevæger sig hurtigere og hurtigere i takt med, at den værste krise i kapitalismens historie bliver dybere, og udsigten til en verdensrevolution bliver bedre og bedre. Hvis menneskeheden skal bevæge sig fremad, er det vigtigere end nogensinde før at forstå den globale situation. Vi mener, at den forståelse kan opnås gennem marxismens ideer, og vores mål er, at hjælpe så mange som muligt med at få en klar forståelse af revolutionære ideer ved at gøre marxistiske tekster tilgængelige i trit med udviklingen.

God læsning, kammerater!

Kontakt os

Vi foretrækker at du skriver til os på vores Facebook messenger: https://www.facebook.com/ForlagetMarx

Du kan også ringe til os på vores nummer: +45 61 65 10 88

Eller eventuelt skriv til os på mail: forlag@forlagetmarx.dk

Forsendelse & Kundeservice

Forsendelse

Forlaget Marx leverer bøger til alle adresser i Danmark og Europa. Vi bestræber os på at sende varer så hurtigt som muligt. Men Forlaget Marx drives af frivillig arbejdskraft, så derfor kan det tage omkring to uger for at leveret en vare. Vi håber på din forståelse. Skriv endelig til os, hvis du er i tvivl om status på din ordre.

Priser

Forsendelsesomkostningerne er baseret på de seneste tal fra Post Danmark/DAO/GLS plus håndtering .

Levering

Vi vil til enhver tid forsøge at få din ordre hurtigt frem. Men vi kan ikke garantere postens kvalitet. Generelt bruger vi ikke tracking-numre, så når først ordren har forladt adressen, kan vi kun estimere dens ankomst.

Returvare & bytte

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så returner det blot i samme tilstand som du modtog det, inden for 14 arbejdsdage, og vi vil give dig pengene retur eller en erstatningsvare. Vi refunderer også forsendelsesomkostningerne, hvis returneringen sker som følge af vores fejl. Hvis du ønsker at returnere en vare, så kontakt os venligst først på Facebook-messenger eller forlag@forlagetmarx.dk

Tjek din ordrestatus 

Hvis du ønsker at tjekke status på din ordre, så klik her for at bruge vores ordreinformationsformular.

Abonnementsbetingelser

Når du køber et abonnement på bladet Revolution eller andre tidsskrift, trykt eller digitalt, betaler du forud for den periode du har valgt (månedligt, halvårligt eller årligt). Du har i følge loven ret til at fortryde dit køb 14 dage fra modtagelse af første blad. Abonnementet fornyes indtil du opsiger det, eller stopper abonnementsbetalingerne. Hvis du stopper abonnementsbetalingen betragtes det som en opsigelse af abonnementet, og du skal ikke foretage dig mere. Opsigelse af abonnement kan i følge loven også ske midt i en periode med rimeligt varsel og vil træde i kraft ved udgangen af den pågældende kalendermåned. Det vil sige, at du kan kræve at få refunderet betalingen for den resterende del af abonnementsperioden.

Ændres prisen på abonnementet som følge af fx højere udgivelsesfrekvens (flere blade per periode), stigende distributions- eller produktionsomkostninger eller noget helt tredje, vil du blive varslet i rimelig tid, minimum en måned før ikrafttrædelsen, således at du kan genoverveje dit abonnement i lyset af de nye vilkår.

Persondatapolitik

For mere information om vores persondatapolitik, klik her

Cookies

For mere information om vores brug af cookies, klik her.

Brug af hjemmesiden

Forlaget Marx garanterer ikke for denne hjemmesides tekniske ydelse og tager forbehold for fejl og mangler i dens indhold.

Producer indhold til hjemmesiden

Forlaget Marx opfordrer til at brugere af siden indsender anmeldelse og andet relevant indhold til vores hjemmeside. Men sådan indhold vil blive modereret af administratorerne og kan bruges af Forlaget Marx på andre medier som fx Facebook.

Klager

Klager vil blive behandlet seriøst og fair, i god tid og i streng fortrolighed. Klager bør sendes over email til forlag@forlagetmarx.dk og du bør have en kvittering i hænde inden for fem arbejdsdage.

Kundeservice

Hvis du oplever problemer med vores hjemmeside, eller har spørgsmål om forsendelse, kundeservice, betaling osv. så tøv endelig ikke med at kontakt os på facebook-messenger eller forlag@forlagetmarx.dk. I de fleste tilfælde kan vi hurtigt hjælpe dig på vej.

For telefonisk kontakt, ring +45 61 65 10 88. Desværre har vi ikke fast bemanding, så du kan godt risikere at ramme en telefonsvarer. Så vi foretrækker mail.

Forlaget Marx logo
Degnestavnen 19, st.tv 2400 København NV +45 61 65 10 88 forlag@forlagetmarx.dk