+45 61 65 10 88

Kontakt Forlaget Marx

Kontaktinformation

Forlaget Marx
Degnestavnen 19, st.tv
2400 København NV
CVR: 33172540
Konto: 1551 10820162

Hvis du vil vide mere om Forlaget Marx, kan du sende en e-mail til forlag@forlagetmarx.dk med dine spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Revolutionære Socialister og den Internationale Marxistiske Tendens, eller hvis du bare gerne vil vide mere, kan du få fat i os her.

God læsning, kammerater!

Forsendelse & Kundeservice

Forsendelse

Forlaget Marx leverer bøger til alle adresser i Danmark og Europa. Vi bestræber os på at sende varer så hurtigt som muligt. Men Forlaget Marx drives af frivillig arbejdskraft, så derfor kan det tage omkring to uger for at leveret en vare. Vi håber på din forståelse. Skriv endelig til os, hvis du er i tvivl om status på din ordre.

Priser

Forsendelsesomkostningerne er baseret på de seneste tal fra Post Danmark/DAO/GLS plus håndtering .

Levering

Vi vil til enhver tid forsøge at få din ordre hurtigt frem. Men vi kan ikke garantere postens kvalitet. Generelt bruger vi ikke tracking-numre, så når først ordren har forladt adressen, kan vi kun estimere dens ankomst.

Returvare & bytte

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så returner det blot i samme tilstand som du modtog det, inden for 14 arbejdsdage, og vi vil give dig pengene retur eller en erstatningsvare. Vi refunderer også forsendelsesomkostningerne, hvis returneringen sker som følge af vores fejl. Hvis du ønsker at returnere en vare, så kontakt os venligst først på forlag@forlagetmarx.dk

Tjek din ordrestatus 

Hvis du ønsker at tjekke status på din ordre, så klik her for at bruge vores ordreinformationsformular.

Abonnementsbetingelser

Når du køber et abonnement på bladet Revolution eller andre tidsskrift, trykt eller digitalt, betaler du forud for den periode du har valgt (månedligt, halvårligt eller årligt). Du har i følge loven ret til at fortryde dit køb 14 dage fra modtagelse af første blad. Abonnementet fornyes indtil du opsiger det, eller stopper abonnementsbetalingerne. Hvis du stopper abonnementsbetalingen betragtes det som en opsigelse af abonnementet, og du skal ikke foretage dig mere. Opsigelse af abonnement kan i følge loven også ske midt i en periode med rimeligt varsel og vil træde i kraft ved udgangen af den pågældende kalendermåned. Det vil sige, at du kan kræve at få refunderet betalingen for den resterende del af abonnementsperioden.

Ændres prisen på abonnementet som følge af fx højere udgivelsesfrekvens (flere blade per periode), stigende distributions- eller produktionsomkostninger eller noget helt tredje, vil du blive varslet i rimelig tid, minimum en måned før ikrafttrædelsen, således at du kan genoverveje dit abonnement i lyset af de nye vilkår.

Persondatapolitik

For mere information om vores persondatapolitik, klik her

Cookies

For mere information om vores brug af cookies, klik her.

Brug af hjemmesiden

Forlaget Marx garanterer ikke for denne hjemmesides tekniske ydelse og tager forbehold for fejl og mangler i dens indhold.

Producer indhold til hjemmesiden

Forlaget Marx opfordrer til at brugere af siden indsender anmeldelse og andet relevant indhold til vores hjemmeside. Men sådan indhold vil blive modereret af administratorerne og kan bruges af Forlaget Marx på andre medier som fx Facebook.

Klager

Klager vil blive behandlet seriøst og fair, i god tid og i streng fortrolighed. Klager bør sendes over email til forlag@forlagetmarx.dk og du bør have en kvittering i hænde inden for fem arbejdsdage.

Kundeservice

Hvis du oplever problemer med vores hjemmeside, eller har spørgsmål om forsendelse, kundeservice, betaling osv. så tøv endelig ikke med at kontakt os på forlag@forlagetmarx.dk. I de fleste tilfælde kan vi hurtigt hjælpe dig på vej.

For telefonisk kontakt, ring +45 61 65 10 88. Desværre har vi ikke fast bemanding, så du kan godt risikere at ramme en telefonsvarer. Så vi foretrækker mail.

Forlaget Marx logo
Degnestavnen 19, st.tv 2400 København NV +45 61 65 10 88 forlag@forlagetmarx.dk